Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.
The deal you have selected is not available

Sammerity

Flierbosdreef 2-12, Amsterdam

Amsterdam Zuidoost: fotoshoot tot 4 personen bij Sammerity

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een unieke shoot waarbij je solo of met maximaal drie familieleden, vrienden of je partner wordt vastgelegd in originele setting.

Over deze deal

De deal

  • € 19,99 voor een fotoshoot van 30 tot 60 minuten voor 1-4 personen (waarde € 102,85)

In een fotoshoot van een half uur tot een uur word je met maximaal drie andere personen van je beste kant vastgelegd. Na de shoot kies je je mooiste foto’s uit. Je krijgt één afdruk van 15 x 20 cm mee naar huis en daarnaast mag je er twee uitzoeken die je in hoge resolutie digitaal wil ontvangen.

Als je het portfolio op de website bekijkt, zie je verschillende stijlen terugkomen. Voor elke shoot wordt dan ook een nieuw concept bedacht, waarbij de visie wat betreft de compositie en het kleurgebruik tot in de puntjes wordt doorgevoerd. Verwacht geen alledaagse kiekjes, maar originele afbeeldingen die niet zouden misstaan op een prominente plek aan de muur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via www.fhouresammerity.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sammerity

Op een steenworp afstand van Amsterdam ArenA - aan de andere kant van het metrostation - vind je de creatieve mediastudio van Sammerity. Hier is presentatie aan de orde van de dag; het doel van alle producties is de opdrachtgever van zijn/haar beste kant te laten zien. Of dit nu in een promotiefilm, aftermovie of fotoshoot is. Ook voor webcontent zit je hier goed. De creatives die met jouw opdracht aan de slag gaan, gaan van tevoren uitgebreid met je om de tafel. Alles wat jij of jouw bedrijf wil uitstralen komt vervolgens terug in een strak eindproduct.