Geen nieuwe meldingen

6, 12 of 24 nummers Santé op je deurmat - je abonnement stopt automatisch

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Lees elke maand over gezondheid, beauty en psychologie in een magazine voor de vrouw die het beste uit zichzelf wil halen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Abonnement op Santé
  • Magazine over gezondheid, beauty en psychologie
  • Voor de vrouw die het beste uit zichzelf wil halen
  • Krijg dit maandblad 6, 12 of 24 keer op je deurmat
  • Oftewel een half jaar, jaar of twee jaar lang

  • Je ontvangt het eerste nummer omstreeks 19 mei 2020 als je vóór 5 mei je abonnement afsluit
  • Het abonnement stopt automatisch nadat je het laatste nummer hebt ontvangen
  • Inclusief verzendkosten binnen Nederland

Santé

“Een gezond leven is een gelukkig leven” is de boodschap die Santé graag overbrengt aan haar lezers. Zo lees je iedere maand artikelen over een energieke, vitale, dynamische, vreugdevolle en plezierige levenswijze. Santé trakteert je daarbij op tips over gezond eten, balans in je leven en mooi zijn. Het magazine richt haar pijlers op de vrouw die het beste uit zichzelf wil halen.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt omstreeks 19 mei 2020 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mijn Geheim

Mijn Geheim is een tijdschrift vol persoonlijke levensverhalen van én voor vrouwen in elke fase van hun leven. Het is een plek om je hart te luchten en herkenning te vinden in de ervaringen van anderen. Lezeressen vertellen openhartig over persoonlijke zaken uit hun leven: o.a. relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld. Behalve de verhalen lees je in Mijn Geheim ook bijzondere columns, interessante weetjes en post van lezeressen. Het magazine bestaat inmiddels al meer dan 35 jaar en verschijnt 26 keer per jaar. De Special-editie (20 pagina's dikker en elk interview wordt afgesloten met een column) ligt daarnaast 8 keer per jaar in de schappen.