Geen nieuwe meldingen

Sauna Beauty Centrum de Bron

Ontspannend dagje sauna met een dagentree bij Sauna de Bron boven Assen

Resterende tijd beperkt!
Tot 45% korting.
Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later

In een Notendop

Maak de hele dag onbeperkt gebruik van de royale faciliteiten zoals de Finse sauna, het Turkse stoombad en de unieke Russische Banja.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

 • Alleen of met z’n tweeën genieten van een dagje wellness
 • Kom uiterlijk 21 december 2019 voor de nodige dosis ontspanning
 • Vrij gebruik van alle faciliteiten:
  • Unieke terpsauna (Banja)
  • Kamin sauna
  • Finse sauna
  • Turks stoombad
  • Infraroodcabine met kleurentherapie
  • Buitenzwembad
  • Hot-whirlpool
  • Buitenterrassen/zonneweide
  • Rustruimte met open haard
 • Vergeet niet je slippers, badjas en handdoek van huis mee te nemen, of huur ze ter plekke
 • Al 25 jaar een betrouwbare bron van ontspanning in het noorden van het land

Op zoek naar een sauna in Groningen of Assen? Tussen de twee steden in (op ongeveer 13 minuutjes rijden met de auto) boek je online een bezoekje aan Sauna- en beautycentrum de Bron met korting. De sauna bevindt zich in het dorp Tynaarlo en brengt je ontspanning recht uit de bron. Deze bron wordt verwarmd met een CV-ketel om op zijn beurt weer verschillende sauna’s en baden te verwarmen. O.a. een Finse sauna, infraroodcabine, buitenzwembad en whirlpool staan je te wachten. Trakteer je partner op een middag ontspannen, maak er een relaxt uitje met je vriend(in) van of neem je liever moeder mee naar deze sauna in Tynaarlo.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 oktober t/m 21 december 2019 op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Het dragen van slippers is verplicht. Je mag zelf badslippers, badjas en/of badhanddoeken meenemen, maar je kan ze ook ter plekke huren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna- en beautycentrum de Bron

Deze sauna in Tynaarlo - op 13 minuutjes rijden vanaf Assen of Groningen - heet niet voor niets de Bron, aangezien er zich op 95 meter diepte daadwerkelijk een bron bevindt. De sfeervolle sauna is afgestapt van het verwarmen van het bronwater via aardgas. Sinds 2008 hebben ze er een houtgestookte CV-ketel geplaatst en gebruiken ze pallets van oude bomen.

Het saunaplein is ook nog eens geheel gerenoveerd. Zo kan je onbezorgd genieten van faciliteiten zoals de unieke terpsauna (een Russisch badhuis waar je kan stomen), een Kamin-sauna (de droogste sauna van dit complex), een Finse sauna, een infraroodcabine met kleurentherapie, een Turks stoombad, een hot-whirlpool en een buitenzwembad. Tussen het ontspannen door kan je gebruik maken van diverse beautybehandelingen, ontspannende massages en in de zomer kan je relaxen op het buitenterras en de zonneweide. Dagelijks zijn er afwisselende opgietingen en meerdere keren in de week kan je genieten van een kostenloze Hammam-sessie. Inmiddels kan je hier al 25 jaar terecht voor weldadige momenten van ontspanning.

Sauna Beauty Centrum de Bron

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.