Geen nieuwe meldingen

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Entree voor 2 personen bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen, naar keuze met extra's

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later

In een Notendop

Een hele dag toegang tot het sauna- en thermencomplex met o.a. verwarmd binnen- en buitenbad, Turks muntstoombad, kruidentempel en 6 sauna’s

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Rust is net als een geheim soms moeilijk te bewaren, vooral tijdens dinnerdates met goede vriendinnen en dito wijn. Zoek de stilte op tijdens een wellnessdag voor 2 pers. bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen.

Kies uit 3 opties

  • € 31,99 voor een wellnessdag voor 2 personen (waarde € 61,50)
  • € 34,99 voor een wellnessdag voor 2 personen, incl. badset (waarde € 83,40)
  • € 39,99 voor een wellnessdag voor 2 personen, incl. badset + gebruik zonnebank of massagestoel (waarde € 102,40)

Rust en ontspanning, waar is dat tegenwoordig nog te vinden? Vlakbij het Driehuizerbos in de buurt van Nijmegen dus, bij Sauna & Beauty De Thermen. En dat dit sauna-arrangement met korting is, geeft nog minder (geld)zorgen.

Je wordt met open armen ontvangen in dit sauna- en thermencomplex waar je de gehele dag kan genieten van de vele ontspanningsfaciliteiten. Breng ontspanning nóg een stapje dichterbij met de badset die bestaat uit gebruik van slippers, badjas en twee handdoeken. Maak je ontspanningsdag compleet met een bezoek aan de zonnebank (max. 15 minuten) of de massagestoel (10 min.).

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Badkleding is niet toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Omringd door de bomen van Driehuizerbos vind je Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen waar je in alle stilte kan genieten van luxe en weldaad. Start je dag bijvoorbeeld met een bezoek aan de Eucalyptus sauna waar elk uur een opgieting plaatsvindt, manoeuvreer je vervolgens richting het zwembad voor een frisse opkikker en laat je daarna ontdoen van vervelende knopen middels een massage. Naast het aanbod van maar liefst 7 soorten sauna's, 10 baden en 12 verschillende massages kan je naar wens ook terecht bij de Hammam, bijvoorbeeld voor een heus waterritueel. De innerlijke mens verzorg je tussendoor in het restaurant met een tussendoortje in de vorm van een broodje, een salade of soep, waarna je in de avonduren kan aanschuiven voor een diner à la carte.

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.