Geen nieuwe meldingen

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Wellness-arrangement + hele dag toegang tot sauna- en thermencomplex bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Resterende tijd beperkt!
Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontspan in een verwarmd binnen- en buitenbad, Turks muntstoombad en sauna’s, naar keuze met gezichtsbehandeling, Hammam of massage.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een paar uurtjes wellness doet wonderen voor je stressniveau, net zoals een paar uurtjes in de droogtrommel wonderen doet voor je carrièrekansen als carrousel-paard. Voorkom dat je doordraait en ga eens maximaal ontspannen bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen.

Kies uit twee opties

  • € 44,99 voor een wellness-arrangement voor 1 persoon (waarde € 89,65)
  • € 84,99 voor een wellness-arrangement voor 2 persoon (waarde € 179,30)

Trakteer jezelf in een stijlvolle, sfeervolle ontspan-omgeving de hele dag bijvoorbeeld op een saunabezoek, een zwembadsessie in een verwarmd binnen- of buitenbad, een Turks stoombad of een kruidentempel. Maak gebruik van de zonnebank of de massagestoel en daarbij kan je ook nog kiezen uit een gezichtsbehandeling (25 minuten), een Hammam-sessie (30 minuten) of een massage (25 minuten). Van al dat ontspannen raak je dorstig en daarom krijg je er ook nog een frisse smoothie bij.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 024 360 0303, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Meer info: zonder badkleding. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Omringd door de bomen van Driehuizerbos vind je Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen waar je in alle stilte kan genieten van luxe en weldaad. Start je dag bijvoorbeeld met een bezoek aan de Eucalyptus sauna waar elk uur een opgieting plaatsvindt, manoeuvreer je vervolgens richting het zwembad voor een frisse opkikker en laat je daarna ontdoen van vervelende knopen middels een massage. Naast het aanbod van maar liefst 7 soorten sauna's, 10 baden en 12 verschillende massages kan je naar wens ook terecht bij de Hammam, bijvoorbeeld voor een heus waterritueel. De innerlijke mens verzorg je tussendoor in het restaurant met een tussendoortje in de vorm van een broodje, een salade of soep, waarna je in de avonduren kan aanschuiven voor een diner à la carte.

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.