Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Typisch een geval van: badderen, stomen, dampen, ontspannen en vooral niet meteen door willen gaan bij deze stijlvolle sauna in het centrum.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


 

De deal

  • € 22,50 voor een entreeticket voor 2 personen (waarde € 45)

Ontspanning met een vleugje art deco. Bij Sauna Deco willen ze dat je stijlvol ontspant en daar hebben ze het interieur op aangepast. Goudkleurige details, mooie stenen vloeren en uiteraard alle mogelijke faciliteiten op het gebied van spa en wellness. Behalve lekker loungen, kan je hier ook even een moment voor jezelf pakken in een van de rustruimtes. Het gebruik van een handdoek is verplicht. Je kan die van huis meenemen of tegen betaling huren bij Sauna Deco. Badjas en slippers zijn niet verplicht, maar kan je ook tegen betaling huren.

Sauna Deco

Deze stad spa biedt je alles om een paar uur te ontspannen. Sauna Deco vind je aan de Amsterdamse grachten, op een bijzondere locatie. Hier zet je de stress even op mute en maak je gebruik van Finse sauna cabines, stoombad, infra rood saunas, massages en andere spa- en wellness-faciliteiten.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 september 2015 t/m 1 mei 2016 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief handdoek, slippers en badjas. Deze kan je huren of zelf meenemen. Alle dagen zijn gemengd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna Deco


Sauna Deco

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.