Geen nieuwe meldingen

Sauna Grosthuizen

West-Friesland: een dagje Sauna Grosthuizen voor 1 of 2 personen

Tot 50% korting.
Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later.

In een Notendop

Trakteer jezelf op rust en maak de gehele dag gebruik van alle sauna’s en baden in een landelijke omgeving

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Een dagje in de sauna is één van de fijnste manieren om innerlijke rust te bereiken, net als mediteren of een bad nemen in de tranen van een eenhoorn. Spoel alle stress van je af met een dagje Sauna Grosthuizen.

Kies uit twee opties

  • € 11,99 voor een dagpas voor 1 persoon (waarde € 23)
  • € 22,99 voor een dagpas voor 2 personen (waarde € 46)

Hoe kan je lekker relaxen in de warmte zonder veel geld uit te hoeven geven voor een ticket naar een tropisch oord? Met deze deal krijg je een dagentree om met korting te kunnen ontspannen in Sauna Grosthuizen, te vinden tussen Avenhorn en Hoorn. Je mag de hele dag vrij gebruikmaken van de verschillende sauna’s en baden - buiten (twee buitensauna’s, waarvan er één houtgestookt, en een Hot-whirlpool) of binnen (opgietsauna, diverse baden en diverse cabines). Een baantje trekken kan in het binnen- of het buitenbad. Liever liggend ontspannen? Boven vind je de rustruimtes, de massageruimtes en de zonnebanken.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Toon je groupon bij aankomst.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: badkleding is verboden in de sauna. Slippers, handdoek en badjas zijn verplicht, deze mag je zelf meenemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna Grosthuizen

Deze landelijke sauna vind je in Avenhorn, vlakbij Hoorn aan de rand van West-Friesland. De twee buitensauna's, een binnen- en buitenbad, de opgietsauna, de infraroodcabine en de stoomcabine die Sauna Grosthuizen te bieden heeft, vormen niet de enige reden om naar hier af te reizen. Er is ook een ontspanningsbad, een voetenbad, een Hot-whirlpool, een scrub- en koudedouchehoek en meerdere ruimtes om te ontspannen zoals de rustruimtes, massageruimtes en zonnebanken. En tussen alle weldaad door drink je een kop koffie of eet je een fijne lunch in het restaurant.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.