Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Sauter Wijnen

Rozendaalselaan 22, Velp

Wijncursus SDEN 1 voor 1,2 of 4 personen bij Sauter Wijnen Velp

Kies optie

In een Notendop

Nip je wijnkennis naar binnen tijdens deze twee avonden durende cursus.

Over deze deal

  • Wijncursus SDEN 1
  • Een van de lekkerste cursussen van Nederland
  • De cursus zijn 2 avonden van 2 tot 2,5 uur (van 19:30 tot 22.00 uur)
  • Per cursus is er plek voor maximaal 10 personen

  • Cursusdata:

    • Dinsdag 17 maart en 31 maart
    • Dinsdag 14 april en 28 april
  • Er zullen nog meer data volgen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op de geplande cursusdate (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@sauterwijnenvelp.nl of telefonisch op telefoonnummer 026 363 4655, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauter Wijnen

Sauter Wijnen kan je het beste zien als een go-to adres als je een goede wijn nodig hebt of als je meer wil weten over wijnen. Naast wijn bieden ze namelijk ook kennis aan in de vorm van proeverijen en cursussen. Bij deze cursussen neem je een serieuze teug van leerzaam materiaal én ontvang een certificaat van de Wijnacademie - misschien wel de enige academie waarbij alcohol drinken tijdens de les niet uitzonderlijk is. Om alle wijngebieden op te noemen waarvan Sauter wijnen heeft staan is wat veel, maar een kleine proeverij van het aanbod kan natuurlijk altijd: Frankrijk (Languedoc, Bourgogne, Bordeaux, Rhône), Italië, Spanje en Portugal. Om in de 'degustatie'-sfeer te blijven, ze hebben o.a. de volgende wijnen voor je in de aanbieding: Viognier, Chardonnay, Riesling, Vermouth, Malbec, Pinot Noir en Pinot Grigio. Let wel, ze hebben deze wijnen in de aanbieding, ze zijn niet automatisch ín de aanbieding. Of misschien ook wel, maar om dat te weten zou je een keer binnen moeten lopen bij één van hun vestigingen in Maastricht, Bussum, Zeist of Velp.