Geen nieuwe meldingen

Saxofoon fluitset van Quercetti

Saxofoon fluitset van Quercetti

In een Notendop

Ontworpen om uren plezier mee te beleven door verschillende combinaties van instrumenten maken met 6 soorten buizen om te monteren.

Product-details

  • Hiermee kan je verschillende combinaties van instrumenten maken door 6 soorten buizen samen te stellen
  • Onbreekbaar ontwerp
  • ABS-kunststof
  • Compatibel met andere Quercetti-buisconstructies (niet inbegrepen)

Kleuren en elementen kunnen variëren

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.