Geen nieuwe meldingen

Zuideinde 7, Almere

Massage naar keuze van 30 of 60 min. bij SC Diamond in Almere

Kies optie
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga op de behandeltafel liggen en laat je spieren én geest tot rust komen met een ontspannende massage van 30 of 60 minuten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Massage naar keuze
  • Van 30 of 60 minuten
  • Kies uit:
    • Hot stone massage
    • Ontspanningsmassage
    • Rug-, schouder- en nekmassage

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. .
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via https://scdiamond.mytreatwell.nl/. Kies de juiste behandeling en voer de groupon-code in, in het betreffende veld opmerkingen''.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SC Diamond

Als je toe bent aan een verwenmoment dan ben jij bij SC Diamond in Almere aan het juiste adres. Hier kan je je van top tot teen in de watten laten leggen, van het laten aanmeten van nieuwe wimpers en wenkbrauwen tot een reinigende facial of een pedicure. En de moderne salon biedt méér dan alleen beautybehandelingen. Ook voor een gezonde smoothie of een nieuwe jurk kun je hier binnenlopen, zodat jij als stralend als een diamant weer de deur uitloopt.