Geen nieuwe meldingen

Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Haal je noren uit het vet en schaats rondjes op de 400-meterbaan of de funbaan van 800 m2.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Met wachten op een ouderwetse winter voordat je gaat schaatsen begeef je je op glad ijs, of waarschijnlijk juist niet. Ga niet over één nacht ijs en schaats je rondjes op de overdekte schaatsbaan in Rotterdam.

Kies uit 4 opties

  • € 3,99 voor entree voor 1 persoon
  • € 7,99 voor entree voor 2 personen
  • € 11,99 voor entree voor 3 personen
  • € 15,99 voor entree voor 4 personen

Voor wie van winterse perikelen houdt, is bij Schaatsbaan Rotterdam aan het juiste adres. Waarom? Omdat je met deze deal een dagje kan schaatsen in De Esch. Er ligt 1.600 vierkante meter aan bevroren water en de baan is in de avonduren verlicht voor de liefhebbers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen.

  • Tickets voor Schaatsbaan Rotterdam
  • Grote oppervlakte
  • Schaatsen te huur
  • Leuk uitje

Slijp je ijzers, trek je schaatsen aan, en rij zoveel rondjes als je wil op de schaatsbaan in Rotterdam. Als je even wil uitrusten kan je voor koek & zopie terecht op het Winterplein. Je kan je eigen schaatsen meenemen of ter plekke huren. De schaatsbaan is dit jaar twee keer zo lang dan vorig jaar met een indrukwekkende oppervlakte van 1.600 vierkante meter.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 7 januari t/m 27 februari 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je afgedrukte groupon bij aankomst.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief materiaalhuur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam is een overdekte schaatsbaan op sportpark Toepad in De Esch. Er is een 400-meterbaan met officiële ISU-afmetingen voor de serieuze schaatsliefhebber. En bovendien is er een funbaan van 800 m2 waarop je bijvoorbeeld kan leren schaatsen of kan kunstschaatsen. Als het weer het toelaat wordt de tunneloverkapping van de 400-meterbaan geopend en schaats je in de buitenlucht, met het voordeel van een strakke binnenbaan. Je kan hier terecht voor verschillende evenementen, feestjes en bedrijfsuitjes. Daarnaast worden er ook schaatslessen georganiseerd.

Schaatsbaan Rotterdam

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Schaatsen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.