Geen nieuwe meldingen

Schnitzelparadijs

Schnitzelparadijs

Tot 63% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet van het uitzicht op zee en kies je favoriete voor- en hoofdgerecht van de kaart, bijvoorbeeld calamaris en kipsaté.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als de tegenstander van een goede bokser is ook een schnitzel een platgeslagen stuk vlees dat met gemak wordt verorberd. Twee gangen schoon aan de haak bij Schnitzelparadijs.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een tweegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 55)
  • € 29,99 voor een tweegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 82,50)
  • € 39,99 voor een tweegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 110)
  • € 59,99 voor een tweegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 165)

De handschoenen gaan uit want je mag deze avond vrij kiezen van de kaart. De eerste ronde bestaat uit een smaakvol gevecht waarbij je een voorgerecht met huid en haar verslindt. In de tweede, en daarmee ook laatste ronde, maak je korte metten met een hoofdgerecht. Zo kan je aan het einde van de avond zeggen dat je, om maar wat te noemen, een salade geitenkaas en één van de vele schnitzels hebt verslagen. Of zalm van de grill of kipsaté. Aan jou de keuze.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. / je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 071 361 2121, of via e-mail op info@schnitzelparadijs-noordwijk.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Voor de Maxi-schnitzel geldt een toeslag van € 5, voor de kogelbiefstuk geldt een toeslag van € 1,50 en voor de varkenshaas geldt een toeslag van € 0,75. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schnitzelparadijs

Schnitzel-liefhebbers lopen in processie naar de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee. Bij Schnitzelparadijs eten ze aldaar een veelheid aan schnitzels. Klassieke schnitzels bijvoorbeeld, met een ruime keuze aan sauzen, waaronder Stroganoff, champignonroom, Jäger, zigeuner en kaas. Maar geïnspireerd op andere landen dan schnitzelopperhoofd Duitsland kan je hier bijvoorbeeld ook een schnitzel bestellen met tortillachips en salsa (Mexico), gebakken ui en bospaddestoelen (Frankrijk) of satésaus, uitjes, seroendeng, atjar en ei (Indonesië). Trek in wat anders? De chef van Schnitzelparadijs is ook bijzonder bedreven in het bereiden van een verse kipsaté, zalmmoot of kogelbiefstuk.

Schnitzelparadijs

Restaurant, Duits
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.