schoonheidsbon.nl

De Schoonheidsbon: één gratis behandeling en korting op twee andere behandelingen

Tot 60% korting.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Het stralende middelpunt met een stralende lach op een stralende dag, dat ben je gewoon zelf. Geef toe aan je innerlijke prinses en laat je verwennen met De Schoonheidsbon.

De deal

  • € 14,99 voor De Schoonheidsbon (waarde € 37,50)

Met De Schoonheidsbon krijg je:

  • Een gratis kennismakingsbehandeling, bestaande uit minimaal een huidanalyse, reiniging, peeling en een masker
  • € 12,50 korting bij een tweede bezoek aan de schoonheidssalon (bij een behandeling vanaf € 37,50)
  • € 12,50 korting bij een derde bezoek aan de schoonheidssalon (bij een behandeling vanaf € 37,50)

Er zijn honderden salons verspreid over het hele land. Klik hier om te kijken waar jij terecht kan. Het fijne aan De Schoonheidsbon is dat je nergens toe verplicht bent. Je bepaalt zelf of je één, twee of drie keer langsgaat. Je kan de bon nu extra voordelig voor jezelf bestellen, maar het is natuurlijk ook een heel leuk kado.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf moment van aankoop t/m 30 april 2019 in één van de deelnemende salons, die kan je online bekijken op http://gr.pn/salons.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestel: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 30 april 2019 De Schoonheidsbon. Bestellen doe je op schoonheidsbon.nl/acties met gebruik van je groupon-codes. Na het inwisselen van je groupon ontvang je De Schoonheidsbon direct per e-mail en kan je online op http://gr.pn/salons een afspraak maken bij een van de deelnemende salons.
Meer info
: niet geldig bij salons waar je al klant bent. Neem je Schoonheidsbon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Schoonheidsbon


Er zijn honderden schoonheidssalons door het hele land, klik https://www.schoonheidsbon.nl/zoek-een-salon om te kijken waar jij terecht ermee kan. Het fijne aan De Schoonheidsbon is dat je nergens toe verplicht bent. Je bepaalt zelf of je één, twee of drie keer langsgaat. Je kan de bon nu extra voordelig voor jezelf bestellen, maar het is natuurlijk ook een heel leuk kado.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.