Schoonheidssalon Beaux-Arts

Gezichtsbehandelingen naar keuze bij Schoonheidssalon Beaux Arts in Eindhoven

Resterende tijd beperkt!
Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop


Je kan je vingers in het stopcontact doen om op te laden, maar het is makkelijker én veiliger om je over te geven aan professionals.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een basic gezichtsbehandeling - 60 min. voor 1 persoon (waarde € 47)
  • € 24,99 voor een LPG Endermologie gezichtsbehandeling - 30 min. voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 34,99 voor een LPG Endermologie gezichtsbehandeling met fruitzuren - 75 min. voor 1 persoon (waarde € 120)

Er is niet veel nodig om te ontspannen. Je ogen sluiten terwijl je je in een comfortabele nestelt kan al een wereld van verschil maken. Met een van deze gezichtsbehandelingen kan je de drukte even pauzeren en je overgeven aan de professionele handen van de specialisten. De basic gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, dagverzorging, stomen en een masker. Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van Webecos-producten.

De andere gezichtsbehandelingen maken gebruik van LPG Endermologie. Deze technologie richt zich op het reactiveren van slapende cellen in je huid. Dat proces heet zoals gezegd endermologie en draagt bij aan het verminderen van rimpels, het verhelderen van je teint, verstevigen van je huid en verkleinen van een dubbele kin.

LPG Endermologie met fruitzuren wordt ingezet om je huid een grondige opfrisbeurt te geven. Naast dat deze peeling de huid jonger, strakker en stralender wil maken, richt het zich ook op specifieke huidproblemen zoals acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. Het helpt de huid nieuwe cellen aan te maken en dat speelt een belangrijke rol bij het steviger maken van de huid.

Op vertoon van je groupon krijg je korting op een LPG-abonnement met 10 behandelingen van € 500 voor € 370 of LPG-abonnement met fruitzuur van € 830 voor € 550.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonbeaux-arts.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Op vertoon van deze voucher krijg je korting op een LPG-abonnement met 10 behandelingen van € 500 voor € 370 of LPG-abonnement met fruitzuur van € 830 voor € 550. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beaux-Arts Skincare


Beaux-Arts Skincare in Woensel, gemeente Eindhoven, heeft zichzelf uitgeroepen tot persoonlijk oplaadpunt, waar je niet alleen je energiepeil weer aanvult maar ook je huid de juiste verzorging geeft. Los van verzorgende gezichtsbehandelingen en (bindweefsel)massages, ben je hier ook voor epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen en voor visagie aan het vertrouwde adres. De gevoelige en allergische huid is bij Beaux-Arts eveneens zeer welkom, deze wordt hier met speciale zorg behandeld.

Schoonheidssalon Beaux-Arts

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.