Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Edisonstraat 18, Eindhoven

Gezichtsbehandelingen naar keuze bij Schoonheidssalon Beaux Arts in Eindhoven

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Je kan je vingers in het stopcontact doen om op te laden, maar het is makkelijker én veiliger om je over te geven aan professionals.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Maartje
4 beoordelingen4 beoordelingen
december 10, 2020
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad.
E
Esthertop reviewer
11 beoordelingen8 beoordelingen
november 17, 2020
Goed
S
Sandra
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 28, 2020
.
M
marie-josehelpful reviewer
2 beoordelingen1 beoordelingen
mei 20, 2020
Kwalijk dat er geen mondkapjes gebruikt worden en wel alcohol om je handen te wassen? Dominique was aardig.Ik hoop dat ik niet besmet ben........
L
Ltop reviewer helpful reviewer
8 beoordelingen7 beoordelingen
mei 15, 2021
Deze aan mijn zoon gegeven. Vreemd genoeg zijn er masseurs die geen mannen toelaten id salon. Deze dame gelukkig wel! Hoorde na afloop dat de behandelingen prima werd uitgevoerd door de zeer kundige en vriendelijke masseuse die dus niet aan discriminatie doet. Eerst de hotstonemassage wat een goede inleiding was voor de facial. Met een verzorgd lichaam en gezicht stapte hij de mooie praktijkruimte uit, weer helemaal ontspannen en blij!
F
Fatimatop reviewer
9 beoordelingen5 beoordelingen
april 7, 2021
Prima, prettige ontvangst, begande
L
Leyla
2 beoordelingen2 beoordelingen
april 6, 2021
Top service! En een hele mooie salon..
D
Denise
2 beoordelingen2 beoordelingen
maart 15, 2021
Super fijne massage gehad
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een basic gezichtsbehandeling - 60 min. voor 1 persoon (waarde € 47)
  • € 24,99 voor een LPG Endermologie gezichtsbehandeling - 30 min. voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 34,99 voor een LPG Endermologie gezichtsbehandeling met fruitzuren - 75 min. voor 1 persoon (waarde € 120)

Er is niet veel nodig om te ontspannen. Je ogen sluiten terwijl je je in een comfortabele nestelt kan al een wereld van verschil maken. Met een van deze gezichtsbehandelingen kan je de drukte even pauzeren en je overgeven aan de professionele handen van de specialisten. De basic gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, dagverzorging, stomen en een masker. Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van Webecos-producten.

De andere gezichtsbehandelingen maken gebruik van LPG Endermologie. Deze technologie richt zich op het reactiveren van slapende cellen in je huid. Dat proces heet zoals gezegd endermologie en draagt bij aan het verminderen van rimpels, het verhelderen van je teint, verstevigen van je huid en verkleinen van een dubbele kin.

LPG Endermologie met fruitzuren wordt ingezet om je huid een grondige opfrisbeurt te geven. Naast dat deze peeling de huid jonger, strakker en stralender wil maken, richt het zich ook op specifieke huidproblemen zoals acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. Het helpt de huid nieuwe cellen aan te maken en dat speelt een belangrijke rol bij het steviger maken van de huid.

Op vertoon van je groupon krijg je korting op een LPG-abonnement met 10 behandelingen van € 500 voor € 370 of LPG-abonnement met fruitzuur van € 830 voor € 550.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonbeaux-arts.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Op vertoon van deze voucher krijg je korting op een LPG-abonnement met 10 behandelingen van € 500 voor € 370 of LPG-abonnement met fruitzuur van € 830 voor € 550. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Beaux-Arts

Schoonheidssalon Beaux-Arts in Woensel, gemeente Eindhoven, heeft zichzelf uitgeroepen tot persoonlijk oplaadpunt, waar je niet alleen je energiepeil weer aanvult maar ook je huid de juiste verzorging geeft. Los van verzorgende gezichtsbehandelingen en (bindweefsel)massages, ben je hier ook voor epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen en voor visagie aan het vertrouwde adres. De gevoelige en allergische huid is bij Beaux-Arts eveneens zeer welkom, deze wordt hier met speciale zorg behandeld.