Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Schoonheidssalon Gillian

Enkweg 45B, Epe

Wimperextensions one-by-one of Russian volume, naar keuze met opvullen bij Schoonheidssalon Gillian in Epe

Kies optie

In een Notendop

Laat je wimpers met extra veel volume spreken, zodat geen enkele voorbijganger er nog omheen kan.

Over deze deal

  • Wimperextensions one-by-one of Russian volume
  • Naar keuze met opvullen binnen 4 weken
  • Het plaatsen van een nieuwe set duurt zo’n 90 minuten
  • En het resultaat blijft gemiddeld 6-8 weken zichtbaar

  • Met de one-by-one techniek wordt elke natuurlijke wimperhaar voorzien van een extension, waardoor de natuurlijke shape van je wimper behouden wordt en je op een subtiele manier meer volume creëert
  • Met Russian volume wordt elk natuurlijke haartje voorzien van een waaier van 2 tot 6 flinterdunne en lichte haartjes, waardoor je zelf kan bepalen hoe veel volume je wil dat je wimpers krijgen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch of via WhatsApp op 0641 646 980 of via e-mail op contact@schoonheidssalongillian.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor de locatie in Epe. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Gillian

Bij deze salon neem je in de schoonheidsstoel plaats voor een stralende huid, volumineuze wimpers, keurig verzorgde wenkbrauwen, een professionele make-up look, killer nails en een haarvrij lijf. Gillian heeft drie vestigingen: schoonheidssalons in Epe en Heerden en een huidinstituut in Enschede. En behalve voor behandelingen kan je hier ook terecht voor workshops. Zo kan je er de techniek van wimperlifting in de vingers krijgen, leren hoe je zelf wimperextensions aanbrengt en je nagels als een pro leren verzorgen met gellak.