Geen nieuwe meldingen

Eemlustlaan 14, Eemnes

Ga rimpels te lijf met een liquid facelift met hyaluron bij Schoonheidssalon Danielle van Kicken in het Gooi

Tot 48% korting.
Kies optie

In een Notendop

Pak rimpels op diverse gebieden in het aangezicht aan met een behandeling op basis van hyaluronzuur - voor 1, 2 of 3 zones.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 149 voor een Liquid facelift - 1 zone (waarde € 275)
  • € 289 voor een Liquid facelift - 2 zones (waarde € 550)
  • € 429 voor een Liquid facelift - 3 zones (waarde € 825)

Bij een liquid facelift wordt er met een meso-pen hyaluronzuur onder het huidoppervlak aangebracht, een lichaamseigen stof die geproduceerd wordt om onze huid en de gewrichten van het lichaam goed gesmeerd te houden. Hyaluron werkt als een filler en wordt ingezet om een rimpel op te vullen om zo een gladde en egale huid te realiseren. Afhankelijk van de diepte van de rimpel is één behandeling doorgaans genoeg om een zone te behandelen. Het resultaat is gemiddeld een half jaar tot een jaar zichtbaar.

Kies voor de behandeling van 1, 2 of 3 van de volgende zones:

  • Mondhoeken
  • Lijntjes boven de lip
  • Kraaienpootjes
  • Jukbeenderen
  • Voorhoofd

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op danielle@daniellevankicken.nl of telefonisch op 035 538 8268 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Het Gooi

In het pittoreske Eemnes in hartje Gooi ligt Schoonheidssalon Danielle van Kicken. Bij huid- en schoonheidsspecialiste Daniëlle kan je terecht voor up-to-date behandelingen op het gebied van ongewenste haargroei, anti-ageing, huidverbetering, acné en huidverjonging. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van huidproblemen en een passend behandelplan zal zij er alles aan doen om je huid glad en fris te krijgen. Je kan hierbij denken aan mesotherapie, microneedling, medische peelings en meer. Bij de professionele en innovatieve behandelingen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten van Colorescience, Nimue, MD Formulations, Gatineau, Obagi Medical, ZO Skin Health, VI Derm en VI Peel.

Schoonheidssalon Het Gooi

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling