Geen nieuwe meldingen

Eemlustlaan 14, Eemnes

Huidverbeterende laserbehandeling naar keuze, incl. peeling/microdermabrasie bij Schoonheidssalon Het Gooi

Kies optie

In een Notendop

Laat je gezicht, hals of decolleté laseren met als doel acné en huidveroudering, zoals rimpels en kraaienpootjes te verminderen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
L
Lyanne
11 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 28, 2020
Super! Alle tijd en aandacht, resultaat gelijk te zien
J
Juliette
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 21, 2020
De behandeling laser in combinatie met de microdermabrasie was geweldig! Direct resultaat. Meteen 2 vervolgafspraken gemaakt. Erg goed advies gekregen.
T
Tinitop reviewer
7 beoordelingen6 beoordelingen
juli 22, 2020
Zij is oké!

Over deze deal

  • Laserbehandeling naar keuze
  • Voorafgegaan door een peeling of microdermabrasie
  • Voor gezicht, hals en decolleté (afhankelijk van de gekozen optie)
  • Bij een professionele salon in Het Gooi

  • De behandeling start met een peeling of microdermabrasie-behandeling (afhankelijk van het huidtype) - om de huid voor te bereiden op de laserbehandeling
  • De behandeling met de NLite-V™/Regenlite-laser wordt ingezet om acné en huidveroudering te verminderen en om de huid dikker en steviger te maken
  • De behandeling kan ook worden ingezet bij de behandeling van rosacea

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen - beperkte beschikbaarheid in september).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 0355 388 268 óf via e-mail op danielle@daniellevankicken.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Het Gooi

In het pittoreske Eemnes in hartje Gooi ligt Schoonheidssalon Danielle van Kicken. Bij huid- en schoonheidsspecialiste Daniëlle kan je terecht voor up-to-date behandelingen op het gebied van ongewenste haargroei, anti-ageing, huidverbetering, acné en huidverjonging. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van huidproblemen en het opstellen van passende behandelplannen zal zij er alles aan doen om je huid glad en fris te krijgen. Je kan hierbij denken aan mesotherapie, microneedling, medische peelings en meer. Bij de professionele en innovatieve behandelingen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten van Colorescience, Obagi Medical, ZO Skin Health, VI Derm en VI Peel.