Geen nieuwe meldingen

Science4Skin

1, 3 of 5 keer een Non Surgical Facelift en huidverbeterende Ozontherapie bij Science4Skin

Tot 92% korting.
Kies optie

In een Notendop

Profiteer van een esthetische behandeling die de huidspieren verstevigt zonder snijden én een sterk zuiverende en helende behandeling.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 89 voor 1x Non Surgical Facelift + Ozontherapie (waarde € 675)
  • € 199 voor 3x Non Surgical Facelift + Ozontherapie (waarde € 2.025)
  • € 249 voor 5x Non Surgical Facelift + Ozontherapie (waarde € 3.375)

Non Surgical Facelift

Microamperage Electrical Neuromuscular Stimulator (MENS) - ook wel: Non Surgical Facelift - is een esthetische behandeling die de huidspieren verstevigt zonder snijden. Met elektrodes worden de verslapte huid en huidspieren als het ware opgepakt. Door de stroom tussen de elektrodes gaat de spier zich verkorten of verlengen. NSF stimuleert de gezichtspieren waardoor het gelaat een natuurlijke lifting krijgt. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig.

Science4Skin combineert de Non Surgical Facelift met een huidverbeterende Ozontherapie-behandeling voor een skin boost.

Ozontherapie

Deze behandeling werkt sterk zuiverend (detoxifying) en helend en het ondersteunt bovendien je immuunsysteem. De ozon doodt namelijk schimmels, bacteriën en virussen en zorgt voor verhoogde zuurstofopname en herstel van uitgeput weefsel. De veerkracht en de natuurlijke afweer tegen indringers en stress worden verbeterd. Ozon stimuleert de zuurstofwisseling in de cel. En ozon verplicht cellen zuurstof op te nemen. Ozon biedt een surplus aan energie aan en beïnvloedt de stofwisseling van in het bloed voorkomende vetzuren (cholesterol) en gaat op die manier bloedvatverkalking tegen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0615 156 186 óf via e-mail op info@science4skin.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee.. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Science4Skin

De missie van Science4Skin is een maximaal resultaat behalen met non-agressieve therapieën en zonder onnodig dure crèmes. Met effectieve huidverbeterende en huidverjongende behandelingen stimuleren zij de aanmaak van collageen, het activeren van gezichtsspieren en versteviging van het bindweefsel. Bovendien ontdoen zij de huid van de oude opperhuid en doden ze kwaadaardige bacteriën zodat de huid zelf zijn bedoelde functie weer kan oppakken. Science4Skin is onderdeel van White Shine en bevindt zich in hetzelfde pand in Hilversum.

Science4Skin

Gezichts- & huidverzorging, Facelift, Cosmetische behandelingen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.