Geen nieuwe meldingen

Select Verhuizingen

4, 6 of 8 uur verhuizen incl. transport (32 m³) en 2 verhuizers met Select Verhuizingen

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Deze verhuizers helpen je spullen snel en vakkundig van de ene naar de andere locatie te brengen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

 • € 139 voor 4 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 400)
 • € 199 voor 6 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 600)
 • € 249 voor 8 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 800)

Let op: neem eerst contact op met Select Verhuizingen om de gewenste verhuisdatum te bespreken alvorens de deal te kopen, dit om teleurstelling te voorkomen.

Deze verhuizers helpen je spullen snel en vakkundig van de ene naar de andere locatie te brengen. Geldig voor verhuizingen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). De deal is inclusief het inpakken van spullen die verhuisd moeten worden.

Bijkomende kosten en mogelijkheden:

 • Exclusief eventuele parkeerkosten
 • Toeslag voor verhuizen in de nacht (tussen 23:00 en 06:00): 50% van je groupon-prijs
 • Overschrijding van de uren op de groupon: € 23,95 per kwartier
 • Binnen een straal van 90 km vanaf de vestiging geen km vergoeding, daarbuiten geldt een toeslag van € 0,19 per km (tijd gaat in op het moment van wegrijden van de vestiging aan de Burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam)

 • Extra verhuizer: € 15 per uur
 • Huur van verhuisdozen: € 1,50 per doos + € 3 borg
 • Koop van verhuisdozen: € 1,75
 • Verhuislift: € 90,00 per uur en € 120,00 voor anderhalf uur
 • Demontage van kasten etc. kost € 17,50 in totaal
 • Woningontruiming en schoonmaak (meerprijs op aanvraag)

Eventuele bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan Select Verhuizingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (neem contact op vóór aankoop van de groupon om de gewenste verhuisdatum te overleggen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten. Toeslag van 50% van je groupon-prijs voor verhuizen tussen 23.00 en 6.00 uur. Deze kosten betaal je direct aan Select Verhuizingen.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0618 225 929 of via e-mail op info@selectverhuizingen.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Overschrijding van de aangekochte uren kost € 23,95 per kwartier. Een extra verhuizer kost € 15 per uur. Het huren van een verhuisdoos kost € 1,50 per doos + € 3 borg. Het kopen van een verhuisdoos kost € 1,75. Het is mogelijk een verhuislift te huren vanaf € 90,00 per uur/€ 120,00 voor 1,5 uur. Demontage van kasten etc. kost € 17,50 in totaal. Binnen een straal van 90 km vanaf de vestiging geen km vergoeding, daarbuiten geldt een toeslag van € 0,19 per km. De tijd gaat in op het moment van wegrijden van de vestiging aan de Burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Select Verhuizingen

Een lamp of een fotolijstje is nog aardig goed zelf te verhuizen, maar als het op banken, kasten of bedden aankomt zal je toch echt de hulp moeten inroepen van professionele verhuizers. Niet alleen zijn ze over het algemeen veel sneller, ze weten ook van de hoed en de rand. Bijvoorbeeld hoe je het best kan inpakken en welke spullen eerst en laatst moeten. Dit verhuisteam sjouwt, sleept en tilt je hele inboedel van locatie naar locatie en een groot voordeel is dat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.