Select Verhuizingen

4, 6 of 8 uur verhuizen incl. transport (32 m³) en 2 verhuizers met Select Verhuizingen

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code SAVE25. Ends 9-12.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze verhuizers helpen je spullen snel en vakkundig van de ene naar de andere locatie te brengen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
Y
Yaniek
5 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 3, 2022
Ik ben laten zitten door een ander bedrijf hier op Groupon. Ik belde Select Verhuizingen in de hoop dat ze me konden helpen. Vanaf het eerste contact kreeg ik er vertrouwen in. De planning was duidelijk, tarieven stonden duidelijk in een overzicht. Kortom het zag er goed uit. Dag van de verhuizing kwamen er 2 sterke mannen aan. Ze wisten meteen hoe ze het gingen aanpakken. Ze hebben mijn hele inboedel ingepakt met folie en dekens voor eventuele beschadigingen en zo de bus in geladen. Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht voor deze prijs! Ze hebben mijn verhuizing schadeloos verzorgt binnen de tijd! Ik raad select Verhuizingen dan ook zeker aan! Volgende keer weet ik wie ik moet bellen voor een zorgeloze verhuizing!
N
Nikki
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 2, 2022
Goede service en goed meegedacht, belangrijk om goed de voorwaarden van het bedrijf te lezen, maar het bedrijf zelf let goed op om je tegemoet te komen
N
Natasja
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 16, 2021
Vriendelijke jongens! Hard gewerkt en de verhuizing is super snel verlopen. Zeker aan te raden!

Over deze deal

Kies uit 3 opties

 • € 139 voor 4 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 400)
 • € 199 voor 6 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 600)
 • € 249 voor 8 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 800)

Let op: neem eerst contact op met Select Verhuizingen om de gewenste verhuisdatum te bespreken alvorens de deal te kopen, dit om teleurstelling te voorkomen.

Deze verhuizers helpen je spullen snel en vakkundig van de ene naar de andere locatie te brengen. Geldig voor verhuizingen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). De deal is inclusief het inpakken van spullen die verhuisd moeten worden.

Bijkomende kosten en mogelijkheden:

 • Exclusief eventuele parkeerkosten
 • Toeslag voor verhuizen in de nacht (tussen 23:00 en 06:00): 50% van je groupon-prijs
 • Overschrijding van de uren op de groupon: € 23,95 per kwartier
 • Toeslag per verdieping: € 20
 • Binnen een straal van 90 km vanaf de vestiging geen km vergoeding, daarbuiten geldt een toeslag van € 0,19 per km (tijd gaat in op het moment van wegrijden van de vestiging aan de Burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam)

 • Extra verhuizer: € 15 per uur
 • Huur van verhuisdozen: € 1,50 per doos + € 3 borg
 • Koop van verhuisdozen: € 1,75
 • Verhuislift: € 90,00 per uur en € 120,00 voor anderhalf uur
 • Demontage van kasten etc. kost € 17,50 in totaal
 • Woningontruiming en schoonmaak (meerprijs op aanvraag)

Eventuele bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan Select Verhuizingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (neem contact op vóór aankoop van de groupon om de gewenste verhuisdatum te overleggen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten. Toeslag van 50% van je groupon-prijs voor verhuizen tussen 23.00 en 6.00 uur. Deze kosten betaal je direct aan Select Verhuizingen.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0850600114 of via e-mail op info@selectverhuizingen.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Overschrijding van de aangekochte uren kost € 23,95 per kwartier. Per verdieping wordt een toeslag van € 20 gerekend. Een extra verhuizer kost € 15 per uur. Het huren van een verhuisdoos kost € 1,50 per doos + € 3 borg. Het kopen van een verhuisdoos kost € 1,75. Het is mogelijk een verhuislift te huren vanaf € 90,00 per uur/€ 120,00 voor 1,5 uur. Demontage van kasten etc. kost € 17,50 in totaal. Binnen een straal van 90 km vanaf de vestiging geen km vergoeding, daarbuiten geldt een toeslag van € 0,19 per km. De tijd gaat in op het moment van wegrijden van de vestiging aan de Burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Select Verhuizingen

Een lamp of een fotolijstje is nog aardig goed zelf te verhuizen, maar als het op banken, kasten of bedden aankomt zal je toch echt de hulp moeten inroepen van professionele verhuizers. Niet alleen zijn ze over het algemeen veel sneller, ze weten ook van de hoed en de rand. Bijvoorbeeld hoe je het best kan inpakken en welke spullen eerst en laatst moeten. Dit verhuisteam sjouwt, sleept en tilt je hele inboedel van locatie naar locatie en een groot voordeel is dat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn.