sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Sem Transport

2 locaties

2 tot 8 uur verhuisservice incl. inpakservice, XXL verhuisbus en 2 verhuizers van Sem Transport

Kies optie

In een Notendop

Laat de chauffeurs de Chinese vazen inpakken en al jouw meubels vervoeren zodat jij supersnel je nieuwe huis kan betrekken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
Antonio
9 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 15, 2021
Contact leggen met deze verhuizing verliep soepel. In eerste instantie een mail gestuurd met de afmetingen van de te verhuizen spullen. Vervolgens werd ik keurig terug gemaild met meteen de opdracht in de mail. De verhuizers waren niet stipt op tijd, maar belden mij keurig op dat de vorige verhuizing 30 min uitliep. Dit vind ik erg fijn dat je op de hoogte wordt gesteld en heb daar totaal geen problemen mee. Alles is zeer snel ingepakt en in de vrachtauto geplaatst. Vervolgens op pad gegaan en bij aankomst keurige afhandeling van de verhuizing. Zeer aardig personeel en dus tot volgende keer!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 1, 2021
prima, behulpzaam, kundig en vriendelijk
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
juni 30, 2021
Asociale service, krijg gewoon geen reactie terwijl ik te veel kosten heb betaald.
J
José
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
februari 22, 2021
Later dan gepland (3 uur), de verhuizing gerealiseerd. Ik werd netjes op de hoogte gebracht, omdat de vorige verhuizing uitliep. Dat kan gebeuren natuurlijk. Het bleek dat deze mensen ter plekke kwamen met nieuwe opdrachten. Klanttevredenheid is goed, maar vergeet niet de volgende klant. Uiteindelijk
C
Chie-Men
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
februari 16, 2021
Aanvullende prijzen zoals voorrijdkosten worden niet vermeld, plotseling extra wagen benodigd. Tussenstop voor grofvuil binnen gestelde tijd alsnog in rekening gebracht.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

 • € 79 voor 2 uur verhuisservice incl. XXL verhuisbus, inpakservice en 2 verhuizers (waarde € 300)
 • € 159 voor 4 uur verhuisservice incl. XXL verhuisbus, inpakservice en 2 verhuizers (waarde € 550)
 • € 239 voor 6 uur verhuisservice incl. XXL verhuisbus, inpakservice en 2 verhuizers (waarde € 740)
 • € 299 voor 8 uur verhuisservice incl. XXL verhuisbus, inpakservice en 2 verhuizers (waarde € 900)

Deze professionele verhuizers pakken dozen in en vervoeren je meubels Op deze manier zit je supersnel in je nieuwe huis en hoef je alleen de dozen uit te pakken en bezig te zijn met de nieuwe inrichting. Een nieuw begin komt met behulp van Sem Transport sneller in zicht.

Extra diensten, inbegrepen bij de verhuizing:

 • XXL verhuisbus van minimaal 20 m³
 • Inpakken van spullen
 • Weekend en feestdagen zonder extra kosten
 • Tweede adres of stop voor tussendoor inladen/uitladen zonder extra kosten
 • Verhuiswagen met verhuisdekens, spanbanden, steekwagens
 • Twee verhuizers

Naar keuze tegen een meerprijs bij te boeken:

 • Bezichtiging door een verhuisspecialist vanaf € 39
 • Demonteren en monteren: vanaf € 7 (je betaalt bijvoorbeeld € 7 voor het demonteren en monteren van een kleine eettafel of klein TV-meubel. Voor exacte prijzen, informeer rechtstreeks bij Sem Transport)
 • Verhuisdozen: te koop voor € 1,75 per stuk
 • Extra verhuiswagens vanaf € 49
 • Extra verhuizer(s): € 15 per uur, per verhuizer
 • Lampen ophangen vanaf € 9
 • Verhuislift + operator: vanaf € 69
 • Verhuispakket S, M, L vanaf € 65 (inpakpapier, verhuisdozen, tape, folie)
 • Woningontruiming + schoonmaak (prijs op aanvraag)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 8 maanden vanaf het moment van aankoop op afspraak.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@semtransport.nl, o.v.v. Groupon. Daarna volgt een telefonische bevestiging voor de datum.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: leg je afgedrukte groupon klaar. Bel voordat je je groupon aanschaft naar Sem Transport op 0649 492 420 om te overleggen welke optie je het best kan kopen en om te vragen of de datum dat je wil verhuizen nog beschikbaar is. De tijd gaat in bij vertrek dichtstbijzijnde standplaats bussen (file-tijd wordt niet meegerekend). Tot 100 km vanaf (Voorburg of Amsterdam) gratis, daarna € 0,19 per kilometer. Verhuizen in Benelux zonder extra kosten. Per verdieping zonder interne lift/verhuislift wordt er een toeslag van € 20 gerekend. De deal is niet geldig op de Waddeneilanden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sem Transport

Het Voorburgse/Amsterdamse Sem Transport sjouwt, sleept, tilt en duwt voor je. Of het nu gaat om koeriersdiensten of grote verhuizingen; deze mannen weten van aanpakken. En het gebruik van middelen die het verhuizen wat makkelijker maken, zoals verhuisdekens, spanbanden en steekwagens, is inbegrepen bij de service. Behalve voor transportservice of verhuizingen kan je hier ook terecht voor woningontruiming, schoonmaak en het (de)monteren van meubels. Heb je even geen ruimte om al je (verhuis)spullen te stallen? Ook dan helpt Sem Transport je graag, aan opslagruimte inclusief halen en brengen van je spullen.