Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Gouverneursplein 36, Leeuwarden

High wine deluxe voor 2-6 personen bij Sems in Leeuwarden-Centrum

Kies optie

In een Notendop

Laat je verrassen door een drietal wijnen die geserveerd worden met evenzoveel bijpassende kleine gerechtjes.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een high wine deluxe voor 2 personen
  • € 44,99 voor een high wine deluxe voor 3 personen
  • € 57,99 voor een high wine deluxe voor 4 personen
  • € 84,99 voor een high wine deluxe voor 6 personen

Laat je verrassen door een drietal wijnen die geserveerd worden met evenzoveel bijpassende kleine gerechtjes. De gerechtjes kunnen variëren omdat ze gemaakt worden met seizoensgebonden ingrediënten, maar je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan steak tartaar - van Fries rund, gerookte eidooier, savora-mosterd, kerrietuille, risotto - met paddenstoelen, verse truffel en Parmezaan en Egg Hemmingway - met huisgerookte zalm, gepocheerd ei, hollandaisesaus en verse truffel.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag, aanvang van 16.00 tot 18.00 uur (beperkte beschikbaarheid op zaterdag). In overleg ook mogelijk in de avonduren vanaf 20.30 uur.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes, m.u.v. 3 glazen wijn. Niet geldig i.c.m. andere acties. De hapjes die geserveerd worden bij de high wine zijn niet maaltijdvullend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sems Leeuwarden

In het centrum van de Friese hoofdstad vind je Sems. Dit restaurant aan het Gouverneursplein opende 10 jaar geleden haar deuren en werd in 2012 overgenomen door de huidige eigenaar Jeroen Meppelink. De gastheer verwelkomt zijn gasten in de drie vertrekken die met elkaar verbonden zijn: het restaurant, het wijncafé en 'Sems boven', waar ruimte is voor feestjes en vergaderingen. Walnoten tafels, hoge stoffen banken en linnen servetten op tafel creëren een sfeervol geheel met een rustgevende en moderne uitstraling. En dat gevoel wordt ook doorgetrokken naar de keuken. De kaart van Sems is namelijk opgebouwd uit 20 gerechten, maar er wordt geen onderscheid gemaakt tussen voor- of hoofdgerecht.