Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Jan van galenstraat 42, Hilversum

Gezichtsbehandeling van 60 minuten, naar keuze met gelaatsmassage bij Sensi Clinic in Hilversum

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Je gezicht wordt gereinigd en gescrubt, waarna onzuiverheden verwijderd worden; de behandeling eindigt met een masker en dagverzorging.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Monique
2 beoordelingen1 beoordelingen
5 dagen geleden
Super lieve en leuke vrouw, heerlijke behandeling gehad met fijne producten

Over deze deal

 • Gezichtsbehandeling van 60 minuten
 • Naar keuze met gelaatsmassage van 15 minuten

 • De gezichtsbehandeling bestaat uit:
  • Reiniging
  • Scrub
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Dagverzorging

Deal-Voorwaarden

Deze deal is geldig vanaf 20 september 2021. Op alle dagen van de week geldig van 20.00 tot 22.00 uur. Op maandag t/m woensdag ook geldig van 9.00 tot 16.00 uur. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0685 224 919, o.v.v. Groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 1 september 2021 Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 5 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Sensi Clinic

Sensi Clinic in Hilversum richt zich volledig op behandelingen voor huidverbetering. De huidspecialist werkt enkel met zelf ontwikkelde producten, om er zeker van te zijn dat jouw huid de verzorging krijgt die aansluit bij je wensen. De milde producten zijn uitgebreid getest, voordat ze hun intrede maakten in de salon. Inmiddels worden ze dagelijks ingezet om huidonzuiverheden als acné, rimpeltjes, grove poriën en een doffe huid aan te pakken, zodat die gezonde glow weer haar terugkeer kan maken. Voorafgaand aan elke behandeling bij Sensi Clinic vindt een intakegesprek plaats, waarin wordt geluisterd naar je wensen en gekeken naar je huidtype en huidconditie, zodat daarna een passende behandeling uitgevoerd kan worden. De behandelingen variëren van verzorgende microdermabrasie-gezichtsbehandelingen tot vet verliezen door vet bevriezen met CoolSculpting.