Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Jan van galenstraat 42, Hilversum

Fris je gezicht op met 1-5 microdermabrasie-behandelingen bij Sensi Clinic in Hilversum

Kies optie

In een Notendop

Een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht, ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Monique
2 beoordelingen1 beoordelingen
1 dag geleden
Super lieve en leuke vrouw, heerlijke behandeling gehad met fijne producten

Over deze deal

  • 1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen
  • De behandeling duurt 30 minuten per keer
  • En maakt korte metten met dode huidcellen
  • Zodat jouw gezicht weer als nieuw kan stralen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Deal-Voorwaarden

Deze deal is geldig vanaf 20 september 2021. Op alle dagen van de week geldig van 20.00 tot 22.00 uur. Op maandag t/m woensdag ook geldig van 9.00 tot 16.00 uur. Alle behandelingen moeten binnen de geldigheid van 5 maanden worden opgemaakt. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0685 224 919, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 1 september 2021 Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 5 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Sensi Clinic

Sensi Clinic in Hilversum richt zich volledig op behandelingen voor huidverbetering. De huidspecialist werkt enkel met zelf ontwikkelde producten, om er zeker van te zijn dat jouw huid de verzorging krijgt die aansluit bij je wensen. De milde producten zijn uitgebreid getest, voordat ze hun intrede maakten in de salon. Inmiddels worden ze dagelijks ingezet om huidonzuiverheden als acné, rimpeltjes, grove poriën en een doffe huid aan te pakken, zodat die gezonde glow weer haar terugkeer kan maken. Voorafgaand aan elke behandeling bij Sensi Clinic vindt een intakegesprek plaats, waarin wordt geluisterd naar je wensen en gekeken naar je huidtype en huidconditie, zodat daarna een passende behandeling uitgevoerd kan worden. De behandelingen variëren van verzorgende microdermabrasie-gezichtsbehandelingen tot vet verliezen door vet bevriezen met CoolSculpting.