Geen nieuwe meldingen

Set beddengoed

Set beddengoed

€ 136,50
€ 49,99
63% korting
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Bedset verkrijgbaar in verschillende prints geïnspireerd op beroemde schilderijen om het bed om te toveren tot een kunstwerk.

Product-details

  • Bedset “Sogni d’autore” met digitale bedrukking
  • Gemaakt van 100% zacht katoen met digitale bedrukking
  • Gemaakt in Italië
  • Heldere kleuren die bestand zijn tegen wassen
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmeting: laken van 255 x 300 cm + 2 kussenslopen van 52 x 82 cm met binnenflap

Het is raadzaam om te wassen in een wasmachine op 40 graden, niet bleken, niet chemisch reinigen en strijken op medium temperatuur.

Voorwaarden

Levering: €3,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.