Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen, inclusief verzending

Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen

200+ gekocht
€ 16,50
€ 8,99
45% korting
Verzendkosten: Vrij
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze Duracell-batterijen hebben een hoge energie-efficiëntie en bieden een lange duur van prestatie bij een verscheidenheid aan apparaten.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

  • Deze deal van Groupon Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen wordt verkocht door Rex Brown Ltd

  • Set van 12, 24 of 36
  • AA- of AAA-batterijen
  • Alkaline batterijen
  • Afmetingen: 22 x 12 x 2 cm
  • Materiaal: lithium
  • Merk: Duracell

Duracell in één oogopslag

Duracell is ‘s werelds meest toonaangevende fabrikant van hoogwaardige alkalinebatterijen, speciale batterijen en oplaadbare batterijen. Sinds de oprichting in het begin van de jaren 40 is het bedrijf uitgegroeid tot een iconisch merk voor personal power, bekend om zijn compacte en duurzame batterijen. Gemiddeld worden er 63 Duracell-producten per seconde verkocht en Duracell is het nummer één merk dat wordt aanbevolen door ‘s werelds grootste fabrikanten.

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Rex Brown Ltd. Geregistreerd adres: 28 St Johns Square, Farringdon, EC1M 4DN, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: cs@esolutionservice.in.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben gekocht.
J
john
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 22, 2021
36 besteld betaald via ideal gekregen 12 stuks geklaagd nooit meer wat gekregen of gehoord een oplichters bende niet croupon maar de leverancier van de duracell batterijen
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 22, 2021
Duurde 2 maanden voor het er was!