Geen nieuwe meldingen

Set van 10 of 80 hygiënische matten voor huisdieren

Set hygiënische matten voor huisdieren

€ 10,99
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Deze tapijten zijn bedoeld om de vloer te beschermen en de dieren op te voeden; met 4 zelfklevende etiketten om makkelijk te bevestigen

Product-details

  • Absorberende mat voor huisdieren
  • Met 4 zelfklevende etiketten aan de buitenzijden om de bevestiging op de vloer te vergemakkelijken
  • Ontworpen om te voorkomen dat vloeistoffen de grond bereiken en om dieren op te voeden of als alternatief te dienen wanneer een wandeling naar buiten om te poepen niet mogelijk is
  • Beschikbare geuren: neutraal, citroen, lavendel
  • Afmetingen: 60 x 60 cm
  • Materiaal: 100% polyester

Fine Print

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.