Set van 2, 4 of 6 servetten, incl. verzending

Set van 2, 4 of 6 servetten

€ 17
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze katoenen servetten in aardse kleuren zijn ontworpen om de tafel op te fleuren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Global Items AB

  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmetingen: 30 x 42 cm
  • Wasvoorschrift: machinewasbaar op 30 graden
  • Beschikbare kleuren: grijs, marineblauw, rood, beige

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Je product wordt geleverd door Global Items AB. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: support@globalitems.se. Geregistreerd adres:
Box 54149 23 Nynäshamn Nynäshamn/ SE.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.