Geen nieuwe meldingen

Set van 10 wegwerpbare 3D-maskers

Set van 10 wegwerp mondmaskers

Kies optie

In een Notendop

Set van 10 mondmaskers die meerdere keren gebruikt kunnen worden.

Product-details

Let op: de mondkapjes die Groupon aanbiedt zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting.

 

  • Set van 10 wegwerpbare 3D-maskers
  • Kan worden hergebruikt zolang de structuur intact en functioneel blijft en het filtermateriaal niet fysiek beschadigd of vuil is
  • Gebruik om hygiënische redenen wegwerpmaskers en vervang ze als ze nat zijn
  • Was je handen voordat je een masker opzet en raak de binnenkant van het masker niet aan tijdens het gebruik
  • Afmetingen: 131 x 70 mm
Vanaf 1 december 2020 is iedereen vanaf 13 jaar verplicht een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations.
 

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.