Geen nieuwe meldingen

Set van 2 micro-oscillerende borstels van Braun

Set van 2 micro-oscillerende borstels van Braun

Kies optie

In een Notendop

Deze micro-oscillerende borstel masseert zachtjes vochtinbrengende crèmes of serums in de huid voor een betere toepassing.

Product-details

  • Merk: Braun
  • Set van 2 micro-oscillaties 80-B borstels
  • Afmetingen: 24 x 11 x 5 cm
  • Tool ontworpen om elke dag een aangename teint te creëren
  • Uniek schuimoppervlak, de schoonheidsspons kan ook worden gebruikt om cosmetica zoals foundation aan te brengen om de huidtint te egaliseren voor een gladde en stralende basis.
  • Tip: vervang voor optimale hygiëne de spons elke 3 maanden

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.