Geen nieuwe meldingen

Set van 2 of 10 katoenen handdoeken Sally Jacquard

Set katoenen handdoeken

€ 20
€ 10,59
47% korting

In een Notendop

Deze zachte handdoeken van Sally Jacquard zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze en als set van 2 of 10 stuks.

Product-details

  • Verkrijgbaar in 2 verschillende modellen en in veel verschillende kleuren
  • Beschikbare opties:
    • 2 stuks (1 handdoek 40 x 56 cm + 1 handdoek 50 x 96 cm)
    • 10 stuks (5 handdoeken 40 x 56 cm + 5 handdoeken 50 x 96 cm)
  • Materiaal: 100% zacht badstof, 500 gr./m2 katoen
  • Oeko-Tex gecertificeerd

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 13.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.