Geen nieuwe meldingen

Set van 2 Rio-krukken

Set van 2 Rio-krukken

Tot 68% korting.
€ 299
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Rio-krukken blinken uit door hun sobere en moderne ontwerp en zijn geschikt voor het toevoegen van een elegante touch aan de kamer.

Product-details

  • Gestoffeerde krukken
  • Voering van schuim met een hoge dichtheid
  • Poten in geverfd metaal

  • Kleur: lichtgroen, taupe of grijs
  • Afmetingen: 43 x 55 x 102 cm
  • Gewicht: 5,5 kg

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.