Geen nieuwe meldingen

Set van 2 tropische dwergpalmbomen

2 tropische dwergpalmbomen

120+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Haal een tropisch gevoel in huis met deze Mexicaanse dwergpalmen.

Product-details

  • De set bestaat uit 2 Chamaedorea Elegans
  • Leveringshoogte: 60-70 cm
  • Plaats in daglicht, maar niet in direct zonlicht
  • Je moet twee keer per week water geven zodat de grond altijd vochtig is
  • Groeit van nature in de schaduw van tropische bomen
  • Je moet de bladeren twee keer per week besproeien om tropische luchtvochtigheid te imiteren en het in een mooie groene kleur te houden

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 08.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.