Geen nieuwe meldingen

Set van 3 of 6 aardbeiplanten Fragaria Roman

Set van 3 of 6 aardbeiplanten Fragaria Roman

€ 44,95
€ 13,98
68% korting

In een Notendop

De Fragaria ‘Roman’ aardbei is ontworpen voor balkons of terraspotten en geeft maandenlang fruit.

Product-details

  • Van mei tot september is deze aardbei versierd met grote roze/witte bloemen gevolgd door zoete rode vruchten. De roze/witte bloemen lijken op die van een kleine wilde roos.

  • Makkelijk te onderhouden plant die een lange bloeiperiode heeft en continu vrucht geeft als ze voldoende water heeft en goed wordt verzorgd.
  • Deze aardbei houdt van veel licht en verdraagt ​​de volle zon en is ook nog eens winterhard.
  • Deze plant is 20-30 cm hoog en vormt scheuten tot 1 meter lang. Bloemen en vruchten verschijnen al vanaf het eerste seizoen.

  • Geleverd in een pot van 1 liter met een totale lengte van 15 tot 20 cm.

Niet-contractuele foto’s, de afbeeldingen dienen ter indicatie van de plant op volwassen grootte. Verschillende groeiomstandigheden kunnen het eindresultaat variëren. De geleverde maat en kwaliteit verschillen per deal, dus lees de specificaties voordat je iets koopt. Klanten wordt geadviseerd om voor aankoop te controleren of de plant/zaailing/struik geschikt is voor hun huis en tuin.

Fine Print

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.