Geen nieuwe meldingen

Set van 3 of 6 Fargesia Rufa bamboeplanten

Niet-invasieve bamboeplanten

80+ gekocht
€ 59,95
€ 26,99
54% korting
Meer dan 200 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze Fargesia Rufa bamboeplanten zijn winterhard en kunnen zowel in de pot als in de tuin geplant worden.

Product-details

  • Planten winterhard en niet-invasief
  • Winterhard tot -20 C
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor (grote) potten of in de tuin
  • Te gebruiken in een mooie dichte bamboehaag. Na enkele jaren wordt de bamboe een exotische groene haag die met zijn ritselende bladeren een tropische sfeer geeft
  • Geleverd met een hoogte van 30-40 cm (gemeten met de pot)

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 13.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.