Geen nieuwe meldingen

Set van 3 of 6 Hydrangea Teller, gemengde kleuren

Set van 3 of 6 Hydrangea Teller, gemengde kleuren

€ 44,95
€ 17,99
59% korting
Meer dan 40 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze Hydrangea Teller-planten worden geleverd in sets van 3 of 6 en in gemengde kleuren.

Product-details

  • Bevat: 1 blauwe, 1 witte en 1 roze Teller-hortensia
  • De Hydrangea ‘Teller’ heeft een maximale hoogte en breedte van 200 cm x 150 cm
  • Zoals veel hortensia’s, wordt het aanbevolen om ze na het bloeiseizoen of in het vroege voorjaar te snoeien voordat ze aanzienlijk groeien
  • De planten worden geleverd met een hoogte van 20-30 cm in een 9 cm pot

Hydrangea macrophylla ‘Teller’ in het kort

Hydrangea macrophylla ‘Teller’ staat bekend om het bijzondere bloeipatroon: bloeit van buiten naar binnen. Hortensia’s zijn niet alleen populair vanwege hun mooie grote bloemen tot in de herfst, maar ook vanwege hun snelle groei en winterbestendigheid. Hortensia bloeit van juli tot oktober. Een zeer winterharde plant die weinig onderhoud nodig heeft. Het is een compacte bladverliezende struik met grote donkergroene bladeren. Deze struik groeit meestal in een ovale of ronde vorm.

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.