Set van 3 potrozen in verschillende kleuren voor binnen en buiten

Set van 3 potrozen in verschillende kleuren

€ 23,91
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

De potroos is een makkelijk te verzorgen plant waarbij de rozen veel langer in bloei kunnen staan dan wanneer ze in een vaas staan.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Herbie B V.

 • Set van 3 potrozen
 • Beschikbare kleuren: roze, rood, geel, oranje of een mix van 3 kleuren
 • Leveringshoogte per plant: 20-30 cm (gemeten vanaf de onderkant van de kweekpot tot de bovenkant van de plant)
 • De plant kan tot ca. 50 cm hoog worden
 • Geleverd in een kweekpot van Ø 12 cm
 • Makkelijk in onderhoud
 • Bloeitijd: juni - oktober
 • Verzorging:
  • Water: veel water geven in de zomer, in de winter zo’n twee keer per week water geven (de grond moet altijd licht vochtig zijn)
  • Standplaats: liefst op een plek met minimaal 5 uur zonlicht per dag; als de plant binnen staat, best zo’n 2 meter van het raam verwijderd
  • Onderhoud: in maart flink terugsnoeien en in de zomer de uitgebloeide bloemen wegknippen om plaats te maken voor een nieuwe bloei

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Houd rekening met ongeveer 14 kalenderdagen.
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om levende planten en bloemen op tijd te verzenden, kunnen warme en koude temperaturen en overmatige regen de levensvatbaarheid van de planten die we selecteren om naar u te verzenden beïnvloeden. In deze omstandigheden kan het zijn dat u enige vertraging oploopt terwijl wij ervoor zorgen dat alleen gezonde planten en bloemen naar u worden verzonden.

Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Verkopersinformatie en vragen: Producten verkocht door Herbie B V.
Geregistreerd adres:
Van Schijndelstraat 11
5145RE Waalwijk Noord Brabant
NL.

Neem voor vragen voorafgaand aan de aankoop contact op met: hello@bloomique.nl.

Voor vragen na aankoop, retourzendingen en ons retourbeleid, klik hier.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.