Geen nieuwe meldingen

Set van 4 of 8 Venus navullingen scheermesjes voor vrouwen

Venus navulling scheermesjes

Beperkte tijd beschikbaar!
100+ bekeken vandaag
370+ gekocht
370+ gekocht
€ 25,79
€ 8,99
65% korting

In een Notendop

Deze nieuwe scheermesjes van Venus zijn ontworpen om optimaal te kunnen scheren voor een zachte en gladde huid, verkrijgbaar per 4 en 8.

Product-details

  • Voor een gladde en zachte huid
  • Met beschermende kussens voor een zachte huid
  • Scheerkopje met 3 mesjes voor een gladde en zachte scheerbeurt
  • Indicatorstrip voor eenvoudige bediening en optimaal scheren van Venus
  • Vullingen voor scheermesjes met 3 Lubrastrip-mesjes met aloë voor gemakkelijk glijden
  • Afmetingen: 5 x 3 x 2 cm
  • Gewicht: 0,05 kg

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.