Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Set van 4 stoelen voor binnen en buiten, collectie "Jonas"

Set van 4 stoelen voor binnen en buiten

€ 728
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Verwelkom je bezoek, of het nu in je woonkamer of in je tuin is, met deze set stoelen, verkrijgbaar in kleur naar keuze.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

  • Set van 4 stoelen voor binnen en buiten
  • Collectie: “Jonas”
  • Materiaal: polypropyleen
  • Kleuren: wit, zwart of grijs, met een matte finish
  • Stapelbaar
  • Afmetingen stoel: 83 x 45 x 53,5 cm
  • Afmetingen zitting: 47 x 39 x 37 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.