Set van 4 Tomasucci "Selly" stoelen, incl. verzending

Set van 4 Tomasucci "Selly" stoelen

€ 900
€ 349,99
61% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze set van 4 “Selly”-stoelen is ideaal om aan de eettafel of in een andere ruimte in huis te plaatsen.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Deze deal van Groupon wordt verkocht door F Lli Tomasucci Srl

  • Set van 4 grijze of roze “Selly” stoelen:
  • Niet-verwijderbare gewatteerde zitting
  • Bekleed met een zachte microvezel velours stof, grijs of roze
  • Gewatteerde en getufte rugleuning met geometrische stiksels
  • Structuur in mat zwart gelakt staal
  • Afmetingen: 76 x 53 x 56 cm (L x B x H)
  • Afmetingen zitting: 45 x 50 x 44 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Je product wordt geleverd door F Lli Tomasucci Srl. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: ufficiotecnico@tomasucci.com. Geregistreerd adres:
Via Brigata Garibaldi 25
61122 Pesaro
PU IT.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.