Geen nieuwe meldingen

Set van 5 armbanden verkrijgbaar in Love- of Pineapple-uitvoering

Set van 5 armbanden

30+ gekocht
€ 29,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze set met 5 armbanden voegt een vleugje elegantie toe aan iedere outfit.

Product-details

  • Boho-chic stijl
  • Meerdere armbanden
  • Positieve betekenissen, bijvoorbeeld: love, infinity-teken, wereldkaart - betekent willen reizen, schildpad - betekent familie en een lang leven
  • Materiaal: tinlegering, parels en textiel
  • Grootte: ongeveer 18 cm lengte + 5 cm extensie
  • Beschikbaar in twee modellen: Love en Pineapple

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.