Geen nieuwe meldingen

Set van 72 of 144 Ariel Pods 3-in-1 Febreze Active Special Sport

Ariel Pods 3-in-1 Febreze Active

Tot 37% korting.
€ 40,17
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Ariel Pods 3-in-1 is ontworpen met een technologie van verdediging tegen geuren en met een Febreze-frisheid.

Product-details

  • Reinigt en verwijdert hardnekkige vlekken en geuren
  • Ontworpen met geurafweertechnologie en een vleugje Febreze-frisheid
  • Eenvoudig in gebruik: niet nodig om te meten of af te gieten
  • Biedt een onberispelijk resultaat, zelfs in moeilijke omstandigheden
  • Een schone was, zelfs bij 30 °C

Ariel Pods 3-in-1 Febreze Active Special Sport-capsules met een vleugje Febreze-frisheid zorgen voor de uitzonderlijke netheid van Ariel bij het bestrijden van hardnekkige vlekken en geuren. Ze bevatten unieke technologieën die niet alleen de geuren maskeren, maar ze ook bij de bron elimineren en vervangen door een frisse, langdurige geur. Het unieke ontwerp met meerdere compartimenten van Ariel Pods 3-in-1 met ultra geconcentreerde capsules inclusief actieve geurbescherming, helpt ingrediënten stabiel en gescheiden te houden totdat ze in contact komen met water

Het innovatieve wasmiddel van Ariel lost in contact met water volledig op en geeft krachtige technologieën vrij die veel vlekken en geuren verwijderen. Gebruik met ‘Unstoppables Active’ voor nog meer frisheid

LET OP: Dit product kan schadelijk zijn en ernstig letsel veroorzaken. Houd Ariel-capsules buiten bereik van kinderen

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.