Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Set van 8 oogmake-upborstels

Set van 8 oogmake-upborstels

€ 68,94
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Breng make-up nauwkeurig aan met deze kwasten, waarvan er één dubbelzijdig is.

Product-details

 • Zachte en dichte haren
 • Geen irritatie, zacht voor de huid
 • De E-serie is voor oogmake-up
 • Inclusief 8 borstels voor oogmake-up en concealer. Perfect om producten aan te brengen, te mengen en schaduw en een ​​mooie make-up voor gezicht en ogen te creëren.
 • Nat of droog gebruik
 • Deze borstels kunnen worden gebruikt voor oogschaduw of concealer
 • Materialen: houten handvat + koperen ferrule + antimicrobiële veganistische synthetische haren
 • Multifunctioneel gebruik kan elk make-updetail vollediger verzorgen
 • Opmerking: nieuwe borstels hebben een geur die verdwijnt nadat ze een dag zijn blijven liggen nadat ze zijn verwijderd
 • De set bevat:
   1. F70-Corrector; 12 cm l 1 cm: Ontworpen om de corrector aan te brengen op de moeilijkst bereikbare delen van het gezicht, heeft de Sigma Beauty F70 - Concealer Brush een kleine, platte, iets taps toelopende borstel. Perfect voor gebruik rond de neus en ogen.
   1. E20- Short Shader; 13 cm l B 1 cm: De E20 korte borstel combineert duurzaamheid en hoge prestaties en is een essentieel hulpmiddel voor het aanbrengen en mengen van kleur rond het gevoelige gebied rond de ogen, inclusief het ooglid en de lijn van de ogen
   1. E25- Mengkwast; 14cm l 1,5 cm: Uitgerust met een brede en ietwat platte kwast, stelt de E25 mengkwast je in staat om kleuren op het ooglid te mengen met optimale controle. Dit penseel is perfect voor het vervagen van harde lijnen en zorgt voor een goed gemengd, sterk gepigmenteerd effect.
   1. E30- Potloodkwast; 13 cm l 1 cm: Uitgerust met een zachte en taps toelopende potloodpunt, de E30 - maakt het mogelijk om eyeliner te verzachten en te vervagen met optimale controle. Perfect voor het toevoegen van oogschaduw, kan dit penseel ook worden gebruikt met een highlighter in de binnenhoek van de ogen.
   1. E40 - Conische mengborstel; 14 cm l 1,5 cm: Perfect voor het mengen, verspreiden en verzachten van harde lijnen. De E40 conische mengborstel heeft een zachte en donzige kop.
   1. E55 - Oogschaduw; 13 cm l 1,5 cm: de combinatie van hoge prestaties en duurzaamheid, de E55-borstel is praktisch voor een gelijkmatige toepassing op de oogleden.
   1. E70- Medium Angled Shading Brush; 14 cm l B 1,5 cm: De E70 is een zachte, gebogen borstel met afgeschuinde randen, een onmisbare toevoeging aan je make-up tas. Ontworpen om het wenkbrauwgebied te accentueren en de oogplooien te verzachten.
   1. Wenkbrauw- en wimperborstel; 15,5 cm l B 1 cm: De wenkbrauw- en wimperborstel is ontworpen om specifiek de wenkbrauwen te vormen en de producten door fijne haartjes te verspreiden. Het kan ook helpen om scheiding te creëren na het aanbrengen van mascara. Door de spiraalvorm kun je temmen, vormen en scheiden.

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.