Geen nieuwe meldingen

Set van Nandina domestica planten

Set van Nandina domestica planten

Tot 66% korting.
€ 59,99
Nog niet beschikbaar.

In een Notendop

Deze compacte struik is een elegant exemplaar voor het hele jaar.

Product-details

  • De Nandina domestica is een vrij onbekende plant, bekend als hemelbamboe of heilige bamboe. Hoewel het Bamboo wordt genoemd, is Nandina eigenlijk geen bamboevariëteit
  • Geschikt voor alle seizoenen
  • Groeit op vochtige maar goed doorlatende grond, weg van de zon
  • Robuuste plant en kan het hele jaar door in de tuin blijven
  • Totale hoogte: 70 cm
  • Kan giftig zijn voor huisdieren
  • Geleverd in een grote pot van 2 liter met een hoogte van 30 tot 40 cm (gemeten met de pot)
  • Elke set bevat 2 verschillende soorten Nandina:

1. Nandina domestica ‘Obsessed’:

Het nieuwe blad van Nandina domestica ‘Obsessed’ is glanzend, koperkleurig in het voorjaar. Het behoudt zijn kleur gedurende vele maanden voordat het langzaam rijpt tot donkergroen gedurende het jaar. Het midden van de zomer brengt een nieuwe belangstelling omdat de witte bloemen in opzichtige pluimen verschijnen. Als de herfst nadert, is de plant versierd met bessen en het gebladerte kleurt mooi met tinten rood en oranje, de hele winter semi-groenblijvend.

2. Nandina domestica “Gulfstream”:

De glorieuze kleuren van herfst en winter maken van deze groenblijvende struik een prachtig op zichzelf staand exemplaar op het terras. Nandina domestica ‘Gulfstream’ begint het jaar met delicate paarse bladeren die groen worden terwijl de struik clusters van kleine bloemen in de vorm van een witte ster produceert.

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.