Geen nieuwe meldingen

Set van 2, 4 of 6 planten Strelitzia

Sets van 2 planten Strelitzia

Tot 78% korting.
600+ gekocht
600+ gekocht
€ 39,95
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

De Bird of Paradise-plant is gemakkelijk te verzorgen en geniet het hele jaar door van warme dagen.

Product-details

  • Strelitzia Reginae zijn super stijlvolle kamerplanten
  • Groeit mooie bloemen, met mooie grote bladeren
  • Groeit uit tot grote planten (max. 200 cm)
  • De Bird of Paradise-plant is gemakkelijk te onderhouden en geniet het hele jaar door van warme dagen. De prachtige bloemen van deze unieke plant maken het populair in tuinen en huizen over de hele wereld
  • Kan buiten worden geplaatst in zomer en lente.
  • (Winterhard bij 5 °C)
  • Geleverd in een pot van 9 cm, de plant heeft bij levering een hoogte van 25-40 cm

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.