Geen nieuwe meldingen

ShaktiPrana

Weena 25a, Rotterdam

Rotterdam-Centrum: 1 of 3 maanden onbeperkt yoga bij ShaktiPrana

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Alles draait tijdens deze sfeervolle lessen om je ademhaling, balans, lenigheid en energie en je bepaalt zelf hoe sportief je het wil.

Over deze deal

  • 1 of 3 maanden onbeperkt yoga
  • Easy Flow Vinyasa, Mindful Yin, Yoga Nidra, Prana Flow en nog veel meer stijlen
  • Alle stijlen, dagen en tijden vind je op het rooster

  • Sfeervolle studio in hartje Rotterdam
  • Yo! Ga en boek vóór 31 december 2019 naar je eerste les
  • Besluit je te blijven? Dan krijg je als Groupon-koper 25% korting op het 6- en 12-maanden-abonnement

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 31 december 2019 in voor je eerste yogales. Na inwisseling is je groupon nog 1 of 3 maanden geldig op dagen volgens het lesrooster (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren aanmelden via e-mail op info@shaktiprana.nl, o.v.v. Groupon. Reserveer daarna via https://shaktiprana.nl/rooster/.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen voor nieuwe leden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ShaktiPrana

Shakti, Prana; het is zo ongeveer de allesomvattende kosmische energie die alles doet bewegen, doet leven. ShaktiPrana aan het Weena in het centrum van Rotterdam richt zich op ayurveda, meditatie, yoga en welzijn: manieren om jouw eigen energie te laten stroomlijnen met die van de kosmos. Ayurvedische massages worden ingezet ter voorkoming van kwalen en het versterken van het zenuwstelsel. Meditatie doe je dan weer om de geest te kalmeren en tot rust te komen. Bij ShaktiPrana volg je tal van soorten yoga, van Hatha tot Vinyasa en Seniorenyoga tot de inspannende Prana Flow. De studio heeft veel daglicht en in de "huiskamer" rust je nog even na onder het genot van een drankje.