Geen nieuwe meldingen

Nieuwe doelenstraat 12, Hilversum

TuiNa massages of acupunctuur bij Shen Yuan Chinese Medical Center

Tot 69% korting.
Kies optie

In een Notendop

Voorkom of verhelp blokkades in je lichaam met traditionele Chinese geneeswijzen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
Bianca
2 beoordelingen1 beoordelingen
juni 16, 2020
It was great, I will go again for sure!
B
BugraHELPFUL REVIEWER
3 beoordelingen3 beoordelingen
juni 12, 2020
+ Friendly and helpful personnel. + Good-quality service.
W
Wilbert
14 beoordelingen3 beoordelingen
juni 12, 2020
heel professioneel
P
Pauli
3 beoordelingen2 beoordelingen
maart 16, 2020
Uitstekend Zeer professioneel
Y
Yolande
4 beoordelingen2 beoordelingen
maart 2, 2020
Supergoede massage. Ik beveel het echt aan!
D
Diana
5 beoordelingen3 beoordelingen
maart 26, 2020
vriendelijke ontvangst. uitgebreide intake met gezondheids metingen.
J
Jennifer
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 7, 2020
Kundig, informatief.
O
OlgaTOP REVIEWER
13 beoordelingen7 beoordelingen
februari 1, 2020
Nette praktijk. Massage was ook goed.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Een goede massage geven of naalden in mensen zetten is een kunst, wat vaak de reden is dat er ook een criticus aanwezig is om een recensie te schrijven. Ga voor vijf sterren met 1 of 3 TuiNa-massages of acupunctuur-sessies bij Shen Yuan Chinese Medical Center.

Kies uit 2 opties

  • € 19,99 voor een Chinese massage of acupunctuur sessie (waarde € 60)
  • € 54,99 voor drie Chinese massages of acupunctuur sessies (waarde € 180)

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kent ons lichaam 12 hoofdmeridianen (energiebanen). Deze meridianen lopen her en der door ons lichaam. Raakt een van deze banen geblokkeerd, dan kan dat zorgen voor pijnklachten. Men spreekt dan over ‘blokkades’. Blokkades kunnen veroorzaakt worden door leefgewoontes, emotionele spanningen of lichamelijke problemen. En dan kan een traditionele TuiNa massage van Shen Yuan Chinese Medical Center er naar eigen zeggen voor zorgen dat de balans weer terugkeert in het lichaam. Deze massagetechniek bestaat uit drukkende, roterende bewegingen en heeft overeenkomsten met Shiatsu. De massage duurt 50 minuten.

Acupunctuur kan helpen bij pijn, ongemakken en ziekte. Naalden beïnvloeden en harmoniseren verstoringen en heffen blokkades op. Net als de traditionele massage gaat acupunctuur uit van verbindingen tussen meridianen en organen. Een acupunctuur-sessie duurt 30 minuten.

Voorafgaand aan je behandeling bespreek je je klachten en kan er een diagnose gesteld worden om zo de behandeling precies op jouw behoeften af te stemmen.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0646 118 711, o.v.v. Groupon.
Meer info: de massage duurt 50 minuten. De acupunctuur behandeling duurt 30 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Shen Yuan

Bij Shen Yuan in HIlversum helen naalden en handen. Het palet aan therapieën is uitbundig: acupunctuur, guasha, cupping, moxa en nog veel meer traditionele Chinese betermakers. En ook het massage-aanbod mag er wezen, denk aan een full body-, ontspannings-, voetreflex- en Tuïna-massage. De laatstgenoemde is vergelijkbaar met een sportmassage, maar dan met meer nadruk op het opheffen van blokkades. Loop gerust eens langs als je meer info wil over specifieke behandelingen of als je op zoekt bent naar helende Chinese kruiden of Chinese medicatie. Want ook dat bieden ze aan in de salon.

Shen Yuan Chinese Medical Center

Massage, Lichaamsmassage