Geen nieuwe meldingen

Shira Yuki

Van toulon van der Koogweg 2, oosterbeek

Sushibox met 32, 64 of 128 stuks bij Shira Yuki

Kies optie

In een Notendop

Alle sushi wordt hier vers voor je klaargemaakt terwijl je wacht.

Over deze deal

Net zoalshet Franse woord voor vlinder papillon een stuk beter klinkt dan het Duitseschmetterling, zo rolt ‘sushi’ ook een stuk beter van de tong dan rauwe vis. Vakkundig gerolde, verse sushi gaat er altijd wel in, en die van Shira Yuki is zo vers als maar kan.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een Sushi Box met 32 stuks (waarde € 40)
  • € 38,99 voor een Sushi Box met 64 stuks (waarde € 80)
  • € 76,99 voor een Sushi Box met 128 stuks (waarde € 160)

Je kan ter plekke opeten of je Oosterse lekkernijen mee naar huis nemen. Een box van 32 stuks bestaat uit:

2 x Sake sushi (zalm sushi ) 2 x Maguro sushi (tonijn sushi) 8 x Maki Sushi komkommer 8 x Maki mix zalm & avocado 8 x California Maki met gebakken garnaal en sesamzaadjes 4 x Futo Maki met kip tempura, komkommer en rivierkreeft

Bestel je een box met 64 stuks dan krijg je van elke soort sushi het dubbel aantal, en bij een box van 128 stuks maar liefst 4 keer. Je krijgt dan bijvoorbeeld 32 stuks California Maki. Uiteraard krijg je bij je box ook nog ruim voldoende stokjes om dit lekkers op authentieke wijze te eten, en ook wasabi, gember en saus. De Sushi Box van 32 stuks is groot genoeg voor 2 personen, de Sushi Box van 64 stuks voor 3 tot 4 personen en de Sushi Box van 128 stuks voor 5 tot 6 personen.

Shira-Yuki


Shira-Yuki in Oosterbeek is van alle markten thuis. Je kan er terecht voor Vietnamese pho, sushi of een heerlijk lunchmenu, Ook kan je een bestelling plaatsen die je zelf afhaalt, of die aan huis bezorgd wordt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com. Geef bij het reserveren door of je de box ophaalt of dat je in het restaurant wil eten.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag. Niet geldig voor afhalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Shira Yuki