Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Shire Wellness Villa

De Gouw 8, Wervershoof

Dag-arrangement "Chococolade" voor 2 personen, naar keuze incl. overnachting in luxe suite bij Shire Wellness Villa

Kies optie

In een Notendop

Het dag-arrangement is o.a. incl. scrub, chocolade pakking, gezichtsbehandeling, High Tea met chocolade, massage en sauna.

Over deze deal

Kies uit twee opties

 • € 149,99 voor een dag-arrangement “Chococolade” voor 2 personen (waarde € 300)
 • € 199,99 voor een dag-arrangement “Chococolade” voor 2 personen incl. overnachting in luxe suite (waarde € 400)

Het dag-arrangement “Chococolade” voor 2 personen bestaat uit:

 • Ontvangst met Milka chocolademelk of koffie en een brownie
 • Scrub met cacoa en zeezout - de rug en benen worden gescrubd, alle overtollige huidcellen worden eraf gehaald zodat de pakking diep kan doordringen in de huid. De scrub word er af gehaald met hot towels.
 • Chocolade pakking - je rug en benen worden ingesmeerd met een heerlijke pakking gemaakt uit zuivere cacaobonen en cacaoboter. Waarna je word ingemaakt in een warmte deken zodat de chocolade pakking diep in je huid kan doordringen en wat heerlijk ontspannend is.
 • Moisturizing met cacaoboter - je huid word na de pakking nogmaals gereinigd, waar het royaal word ingesmeerd met cacaoboter.
 • Gezichtsbehandeling met chocolade masker - je gezicht word gereinigd, daarna volgt een lichte scrub voor een stralende huid. Je huid word getrakteerd met een heerlijk geurend chocolademasker, de behandeling wordt afgesloten met een heerlijke verzorgende crème.
 • High Choco: als een high tea maar dan met een chocoladefondue. Een heerlijk schaaltje gesmolten choclade voor jezelf waarin je o.a. soesjes, marsmellows, lange vingers, pannenkoekjes en fruit (o.a. banaan, appel, druiven en ananas) kunt dopen. Uiteraard geserveerd met verschillende soorten thee.
 • Shihatsu lichaamsmassage - je krijgt een heerlijke massage in de massagestoel
 • Hand verwenarrangement - je handen worden niet overgeslagen in dit arrangement met een handmassage en heerlijke paraffine behandeling.
 • 45 minuten vibrosauna (een sauna waar je in ligt en waar je hoofd uit steekt. Je hoofd wordt gekoeld en je lichaam verwarmd. Je ligt op een trillende plaat, dat is bijzonder ontspannend en goed voor je lymfesysteem).
 • Afscheidskadootje

Als je kiest voor de optie incl. overnachting dan slapen jullie in een luxe suite die van alle gemakken voorzien.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0228 785 069 óf via e-mail op shirewellnessvilla@hotmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Shire Wellness Villa

Bij Shire Wellness Villa leggen beauty- en ontspan-professionals je van top tot teen in de watten, zodat je er lekker een dagje tussenuit bent en professioneel kan ontspannen. Shire Wellness Villa is kleinschalig met veel ruimte voor persoonlijke aandacht/wensen.