Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Set van 6, 12, 18 of 24 paar unisex sportsokken van Garcia Pescara

Unisex sportsokken

€ 14,98
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze unisex Garcia Pescara-sportsokken zijn verkrijgbaar in 6 tot 24 paar, zijn gemaakt van katoen en verkrijgbaar in zwart of wit.

Product-details

  • 6, 12, 18 of 24 paar sokken
  • Merk: Garcia Pescara
  • Kleur: zwart of wit
  • One size: 40-46
  • Materiaal: 95% katoen, 5% elastaan

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Trends4cents Groß und Einzelhandels. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: ervice@trends4cents.de. Geregistreerd adres: Brückenstr. 22 ,90768, Fürth,BY DE.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.